כבר לא מעט זמן שהעוגה הזו מככבת אצלנו באגף האפייה ואחרי שאופים אותה פעם אחת (הכי פשוט שיש) וטועמים ממנה זה ממש לא מפתיע. עוגה טבעונית, עם תחליפים מקוריים (אצלנו לא תמצאו בננה מרוסקת) שמצליחה בכל פעם ומפילה את כולם. מה בפנים? 1.5 כוסות קמח תופח 1 כוס סוכר 2 כפות קקאו 1 כפית סודה לשתיה 1/4 כפית מלח 1/3 כוס שמן 1 כף חומץ תפוחים (לא לוותר, זה הסוד האמיתי של העוגה...) איך להכין? מערבבים את היבשים מוסיפים את הרטובים מעבירים לתבנית אפיה אופים בחום של 180 מעלות חצי שעה הכי חשוב- ציפוי מושחת! קרם קוקוס שוקולד מריר ממיסים ביחד ומצפים. עכשיו נשאר רק לקשט ולחגוג! בתאבון.